Vastuullisuusviestintä
logo

Haluatko tuottaa asiakkaallesi lisäarvoa informatiivisilla, houkuttelevilla ja viihdyttävillä tekstisisällöillä? Mikä tahansa teksti palvelee parhaiten yrityksesi tarpeita, kun se on laadukkaasti toteutettu, brändisi mukainen ja huomioi hakukoneoptimoinnin.

Vastuullisuusviestintään syventyneenä sisällöntuottajana toteutan sellaisia tekstejä, jotka tuovat ulottuvillesi uusia asiakkaita ja saavat heidät kiinnostumaan yrityksestäsi. Kynästäni syntyy vaikuttavaa viestintää eri kanaviin ja tarpeisiin.

Sisällöntuottajana haluan kertoa vastuullisuusasioista ymmärrettävästi ja vetävästi – siten, että vastaanottajakin innostuu aidosti. Esimerkiksi CSRD, ESG ja CSDDD eivät ole pelkkiä kirjainyhdistelmiä, vaan nekin on voi avata konkreettisella ja kiinnostavalla tavalla.

Sisällöntuottajana toteutan

Esimerkkejä vastuullisuusviestinnän palveluista:

Sisällöntuotanto vastuullisuusraportin pohjalta

Vastuullisuusraporttia kannattaa hyödyntää yrityksesi viestinnässä monipuolisesti eri viestintäkanavissa, koska se sisältää valtavasti arvokasta tietoa yrityksesi merkityksellisistä vastuullisuusteoista. Se on lähes loputon aarrearkku uskottavalle, avoimelle ja luottamusta herättävälle sisällöntuotannolle. Toteutan toiveidesi mukaisesti valmiin vastuullisuusraportin sisällöistä esimerkiksi blogijuttuja, tiedotteita, markkinointimateriaaleja, uutiskirjeen artikkeleita ja somejulkaisuja.

Mitä palvelu tarjoaa?

Kenelle palvelu sopii?

Tämä palvelu sopii kaikenkokoisille yrityksille ja organisaatioille, jotka haluavat viestiä virallisen vastuullisuusraporttinsa tai vapaamuotoisemman vastuullisuuskatsauksensa sisällöistä. Merkityksellisiä vastuullisuustekoja ei kannata pantata vain raportissa.

Vastuullisuusraportti helppolukuiseen kuntoon

Vastuullisuusraportti tai -katsaus kokoaa yhteen kaiken sen moninaisen tiedon, joka liittyy yrityksesi vastuullisuustyöhön. Raportti huomioi olennaisuusanalyysiin perustuen sen, millaisia ovat esimerkiksi yrityksesi ympäristöön liittyvät, sosiaaliset ja taloudelliset vaikutukset. Autan suunnittelemaan yrityksesi vastuullisuuskatsauksen sisällön ja rakenteen. Lisäksi sanoitan katsaukseen sisältyvät tiedot ymmärrettävästi ja vetävästi – yrityksesi brändiä kuunnellen.

Mitä palvelu tarjoaa?

Kenelle palvelu sopii?

Tämä palvelu sopii mikro- ja pienyrityksille, joita viralliset suuryritysten raportointivelvoitteet eivät koske. Pienille yrityksille vapaaehtoinen ja vapaamuotoinen vastuullisuusraportointi on mainio tapa osoittaa ja sanoittaa oman vastuullisuustyön kulmakivet.

Vastuullisuusviestinnän sparraus ja suunnittelu

Vastuullisuuden teemat voivat tuntua aluksi hurjilta möhkäleiltä ja vastuullisuustekojen sanoittaminen vaikealta. Etenkään pienellä yrityksellä omat resurssit eivät riitä välttämättä siihen, että vastuullisuusviestinnän salat saisi haltuun kerrasta. Autan eri kokoisia yrityksiä vastuullisuusviestinnän perusteissa, jotta voit hoitaa viestintää myös itsenäisesti. Ulkopuolisena viestintäkumppanina tarjoan konkreettisia ideoita ja näkökulmia inspiroivan viestinnän suunnitteluun.

Mitä palvelu tarjoaa?

Kenelle palvelu sopii?

Tämä palvelu sopii mikro- ja pienyrityksille sekä pk-yrityksille, jotka kaipaavat vastuullisuusviestinnän suunnitteluun ja toteuttamiseen strategista kumppania. Sparrauksesta hyötyvät niin vastuullisuuspolun alussa olevat kuin jo pidemmälle päässeet organisaatiot.

Mitä vastuullisuusviestinnän kumppani maksaa?

Palkkioni sekä sisällöntuotannoissa että sparrauksissa on alkaen 80 €/t + alv 24 %. Jotta saat täsmällisen hinnan, kerro minulle tarpeistasi ja toiveistasi tarkemmin.

Yksittäisiä tekstejä hinnoittelen myös juttukohtaisesti. Tällöin hinta riippuu muun muassa taustatyön määrästä, mahdollisten haastattelujen laajuudesta ja tekstin pituudesta.

Vastuullisuusviestinnän säännöllisenä kumppanina voin räätälöidä kuukausipaketin, johon kuuluu halutessasi viestinnän sparrausta, suunnittelua ja sisällöntuotantoa.

Voit varata minulta puolen tunnin maksuttoman konsultoinnin, jossa kartoitamme yrityksesi tilanteen. Toteutan taustoittavan juttelun pohjalta varsinaisen tarjouksen.

Tietosuojaseloste
Verkkosivut: Toni Leppänen, valokuvat: Laura Karlin / L. Karlin Creative