Muut viestinnän palvelut
logo

Muut viestinnän palvelut

Kaipaatko sittenkin jotain muuta kuin sisällöntuotantoa? Hyppään sisällöntuottajan saappaista vaivatta myös toimittajan, copywriterin ja kielenhuoltajan rooliin – ensisijaisesti juuri vastuullisuusviestinnän kulmalla. Saat käyttöösi viestinnän ammattilaisen, joka palvelee niin mediataloja, erikokoisia ja eri alojen yrityksiä sekä kirjakustantamoita ja tutkimusorganisaatioita.

Toimitustyö

Etsitkö sykähdyttävän henkilöjutun tai asiallisen artikkelin kirjoittajaa? Toimittajan silmin etsin kiinnostavia näkökulmia ja tarkastelen maailmaa uteliaasti. Ennen kaikkea rakastan tarinankerrontaa. Siksi uskon, että minkä tahansa aiheen voi saada eloon, kun sen pukee koukuttavaksi tarinaksi. Parhaimmillaan lukijan suu kääntyy hymyyn tai silmäkulma kostuu. Silloin teksti saa liikkeelle jotain sanoja suurempaa: se herättää tunteita.

Toimittajana haluan lisätä eri lähtökohdista tulevien ihmisten tietoisuutta tärkeistä vastuullisuuden teemoista faktatiedon ja tarinoiden avulla. Uskon, että hyvin perusteltu tieto ja koskettavat tarinat lisäävät vastuullista toimintaa.

Toimittajana kirjoitan

Copywriting

Oletko vailla ratkaisukeskeisiä tekstejä, joiden myötä asiakkaasi ryhtyy tekemään jotain, kuten ostaa tuotteesi tai palvelusi? Haluatko takoa vaikuttavilla tekstisisällöillä lisää tulosta? Copywriterina teen perusteellista taustatyötä, jotta opin tuntemaan asiakkaasi mieltymykset. Toteutan tuloksellisia tekstejä, jotka tukevat yrityksesi myyntiä. Teksteillä voi saada aikaan vaikka mitä, kunhan tuntee kielenkäytön tehokeinot ja mielen toimintalogiikan.

Copywriterina vältän perusteettomia markkinointiväittämiä ja muuta epäeettistä kikkailua. Yhtä lailla myyntiin tähtäävien tekstien pitää perustua vain ja ainoastaan totuuteen. Vakuuttava copyteksti puhuu asioista rehellisesti niiden oikeilla nimillä.

Copywriterina tuotan

Kielenhuolto

Tahdotko tekstistäsi ymmärrettävän ja helppolukuisen – sellaisen, joka saa vastaanottajan nyökyttelemään tyytyväisenä? Kielenhuoltajana vastaan siitä, ettei tekstisi tukehdu jargoniin tai kielioppivirheisiin vaan soljuu sujuvasti eteenpäin. Oikeakielinen kirjoitusasu on merkki kirjoittajan asiantuntemuksesta, ja samalla tekstin sanoma menee tehokkaasti perille. Kielenhuolto on sekä kirjoittajan että lukijan huolenpitoa, jota ei kannata sivuuttaa.

Kielenhuoltajana editoin tekstin kuin tekstin niin, että vastaanottaja ymmärtää varmasti sen sisällön. Vastuullinen kielenkäyttö on sitä, ettei teksti vilise turhan nokkelia ilmaisuja, vaikeita termejä tai epäloogista kerrontaa.

Kielenhuoltajana hoidan

Minkä aiheiden parissa olen viime aikoina työskennellyt? Kirjoittavana toimittajana, copywriterina ja sisällöntuottajana sekä editoivana kielenhuoltajana minua puhuttelevat muun muassa


Ei ole kuitenkaan olemassa aihetta, jota ammattikirjoittaja ei ottaisi haltuun. Jutellaan lisää, miten voin auttaa viestinnän asiantuntijana juuri sinua – oletpa sitten yrityksen, median tai jonkin muun organisaation edustaja.

Tietosuojaseloste
Verkkosivut: Toni Leppänen, valokuvat: Laura Karlin / L. Karlin Creative